Experis Consulting

Fleksibel arbejdskraft til en omskiftelig virkelighed

Projektbemanding af interim konsulenter
Én af Experis’ kernekompetencer er bemanding af projekter med konsulenter på interim-basis. Ofte kan det være en god løsning at tilknytte konsulenter der i en afgrænset periode målrettet bidrager til virksomhedens vækst. Interim-ansættelser giver dig mulighed for at råde over stærkt specialiserede profiler, for en tidsbegrænset perioder og sikrer samtidig en fleksibel økonomisk model.

Ekspertise med kort varsel
Brug os, når du har behov for forstærkning fra kvalificerede talenter – på særlige projekter eller som del af en langsigtet strategisk løsning. Interim-konsulenter rekrutteret via Experis er klædt på til, fagligt som menneskeligt, at tilpasse sig og bringe viden i spil i kortere eller længere perioder. Står du over for forandringer, nye projekter og har ordrer, der kræver helt specifikke kompetencer, eller er din og dine medarbejderes kalendere hårdt presset?

Vi sikrer ikke bare, at du får det antal konsulenter du har behov for, men også at de er markedets bedste og kan bringes i spil med kort varsel og med udgangspunkt i dit behov.

Den, der ved mest, vinder
Experis lægger mange kræfter i, at de konsulenter vi stiller til rådighed, løbende udvider deres viden i bredden og dybden. Vi tror på, at mennesker, der får mulighed for
at udvikle deres styrker og evner, er gladere og dermed kan gøre en større forskel for vores kunder.

Som en global virksomhed med kunder i de fleste brancher, tilbyder vi vores konsulenter en stor variation af opgaver og interessante karrieremuligheder.

Praktiske forhold
Som vores kunde slipper du for at bruge tid på alt det praktiske omkring en ansættelse. Vi er ansvarlige for løn, sociale omkostninger samt al administration herom. Dermed frigør vi vores kunders tid til at gøre det de er bedst til.