ManpowerGroup Solutions

Din succes er vores succes.

Organisationer må i stigende grad accelere indenfor innovation og øge produktivitet for at være på forkant. Din succes er ikke længere drevet af teknologi, infrastruktur og kapital. Din succes er drevet af fantasi og beslutsomhed.
  • For at frigøre potentialet i mennesker, vender organisationer sig til  ManpowerGroup Solutions, den globale leder indenfor resultatbaserede, talent-drevne løsninger.
  • Vores evne til at udnytte nytænkning, nye arbejdskraft modeller og nye muligheder har gjort os den mest anerkendte og respekteret udbyder af arbejdsstyrke løsninger i verden.
  • Vores ekspertise, erfaring og uovertruffen globale fodaftryk gør det muligt for os at levere løsninger som hjælper vores kunder med at opnå bedre resultater.


Hvad adskiller ManpowerGroup Solutions fra de øvrige udbydere?

Et firma. Flere løsninger.
Vi har en dyb ekspertise på tværs af en omfattende palette af arbejdsstyrke løsninger. Vores bredde og dybde gør os i stand til at løse enhver talent -relateret udfordring. Om svaret ligger i strategisk tilpasning af din arbejdsstyrke til din forretningsstrategi, finde innovative talent kilder eller outsourcing af hele funktioner, vi leverer den rigtige løsning for at opnå den forretningsmæssige effekt der skal til for at opnå succes.

Den rigtige løsning.
Vi indgår et stærkt partnerskab med dig for at få en dyb forståelse af din virksomhed, dine mål og dit talent -relaterede behov. Gennem dette samarbejde, designer vi individuelle løsninger, der leverer på dine strategiske mål.

Global rækkevidde. Lokal ekspertise.
Med næsten 3.100 kontorer i mere end 80 lande og områder , har vi har et uovertruffent globalt netværk, der giver dig indsigt i de globale arbejdsstyrke tendenser og samtidig giver dig dyb ekspertise i de lokale talenter markeder. Vores globale rækkevidde og lokale kapaciteter giver os mulighed for at levere innovative og komplette løsninger til at opfylde dit talent behov uanset hvor i verden det er.

Praktisk kreativitet.
Vores omfattende industri tænkte lederskab, globale arbejdsstyrke forskning og implementering erfaring giver os et unikt perspektiv på verden af ​​arbejdet. Vi bruger vores indsigt og dokumenteret track record til at skabe innovative talent baserede løsninger, der er funderet i den praktiske virkelighed for hurtigt at levere resultater for din virksomhed.

Resultater med gennemslagskraft.
Vi leverer outcome baserede løsninger, der deler risikoen og udbytte med dig. Det er derfor vi er drevet til at skabe innovative og praktiske løsninger, der er bygget til at maksimere resultaterne og minimere tiden for at opnå værdi.

Læs mere om ManpowerGroup Solutions her