Manpower

Manpower er blandt de største vikar- og rekrutteringsvirksomheder i Danmark

Manpower blev grundlagt i Danmark i 1963, og i 1965 blev Manpower A/S oprettet som et selvstændigt dansk datterselskab.  Siden starten i 1963 har Manpower hjulpet sine kunder med at takle op-og nedture på et udfordrende arbejdsmarked med både fleksible bemandingsløsninger og med rekruttering til faste stillinger. I kraft af global indsigt og lokal viden, vil Manpower også gøre en forskel for vores kunder de næste mange år.

I Manpower leverer vi både store samlede bemandingsløsninger og enkeltstående dag-til-dag vikariater samt rekruttering til faste stillinger på alle niveauer. Vi løser opgaver inden for mange fagområder.

Med baggrund i vores mange års erfaring tilbyder vi en række forskellige HR løsninger og services - herunder permanente, midlertidige og kontraktansatte medarbejdere, medarbejder vurdering og udvælgelse, uddannelse, outplacement, outsourcing og rådgivning.

Manpower prioriterer fagkompetence højt og alle vores rekrutteringskonsulenter har en baggrund inden for det fagområde, som de beskæftiger sig med. Det sikrer en forståelse for såvel kundens som kandidatens situation. 

Manpowers verdensomspændende netværk på 3.100 kontorer i 80 lande giver os mulighed for at opfylde behovene hos 400.000 kunder om året. Det gælder både små og mellemstore virksomheder i alle brancher samt verdens største multinationale selskaber.

Manpower sikrer årligt beskæftigelse og karrieremuligheder til mere end 4.000 vikarer og fastansatte medarbejdere.

Læs mere om Manpower her