Talent Based Outsourcing (TBO)

Fleksibelt. Skalerbart. Produktivt.

Forretningsmiljøet er konkurrencepræget og kompleks og uforudsigeligt. Organisationerne skal have fleksibiliteten til at hurtigt at reagere på muligheder og løbende kunne styre produktiviteten på tværs af deres hele organisationen. For at være på forkant har orgranisationener brug for ekspertise ud over deres egne kernekompetencer og brug for hurtig adgang til de rigtige talenter til at levere de resultater, som de har har brug for,  for at være i stand til at opnå mere.

Med vores Talent Based Outsourcing-løsninger levererer og håndterer bemanding og personale til en specifik funktion eller ydelse. Vi har instruktionsbeføjelse over vores eget personale og tager ansvaret for processer og kvalitet.

Gevinsten for dig som dig er fremfor alt øget effektivitet og flexibilitet samt lavere omkostninger. 

Uanset om du beder om en simpel eller kompleks løsning, sikrer vi, at du får den hjælp du har brug for fra vores forskellige enheder i ManpowerGroup. Vores ansvarsområder omfatter koordinering, personaleansvar og styring og udvikling ved hjælp af vores systemer og processer. Omfanget af vores engagement er styret af en Service Level Agreement mellem os og dig som kunde.

Kontakt os på tlf. 45 90 28 00, hvis du ønsker at høre mere.


Læs mere om ManpowerGroup Talent Based Outsourcing