Managed Service Provider (MSP)

Viden. Effektivitet. Resultater.

Vores Tapfin MSP løsning tilbyder både globale og lokale løsninger, der hjælper kunderne med at optimere de ressourcemæssige krav og præstationer , processer og teknologi.

Med dagens uforudsigelige marked, skal virksomhederne være i stand til at reagere hurtigt. For at få mere fleksibilitet, forstærkes den interne ekspertise med ekstern bemanding af specialister / konsulenter.

Service indkøb foretages fra flere forskellige leverandører. Dette øger udfordringerne i omkostningsstyring, standardisering af processer og overvågning af ydeevne.

TAPFIN MSP, en integreret del af ManpowerGroup Solutions, tilbyder både globale og lokale løsninger, der hjælper kunderne med at optimere de ressourcemæssige krav og præstationer , proces og teknologi. Vores MSP løsning kan levere en omfattende kontrol af de eksisterende udbydere og være ansvarlig for at rekruttere nye. Desuden er TAPFIN den eneste MSP udbyder, der har etableret og opretholdt en ISO 9001:2008 certificering for alle sine processer.

Med mere end 240 aktive kunder  har TAPFIN etableret en førende position på verdensplan som Managed Service Provider. Vores personale har indtaget en globalt førende rolle i forhold til viden og erfaring indenfor MSP.

Vi taler ikke blot kvalitet - Vi udfører det!

Kontakt os på tlf. 45 90 28 00, hvis du ønsker at høre mere.

Læs mere om ManpowerGroup Managed Service Provider