Data Privacy

Hos Experis er privatlivets fred vigtig!

Privatlivets fred er en del af vores værdier, som slår fast, at vi respekterer vores ansatte, kolleger og kunder, og er forpligtede til at yde service på en etisk måde. Derfor har Experis nedfældet nedenstående principper vedrørende privatlivets fred. Principperne er en del af af ManpowerGroups globale politik og principper.

Experis principper vedrørende privatlivets fred er baseret på internationalt anerkendte praksiser og –principper om fair oplysning, og er i overensstemmelse med Experis etiske kodeks.

ManpowerGroup har længe anerkendt vigtigheden af at hemmeligholde personlige og følsomme oplysninger vedrørende vores ansatte, jobkandidater, kunder, sælgere og partnere. Vores virksomhedstype kræver, at vi indsamler og behandler sådan information, og det er vores ansvar at beskytte denne information, så længe den er i vores besiddelse. Hos Experis er dét at respektere vores ansatte, kolleger og kunder og yde service på en etisk måde en del af vores kerneværdier.


For at understøtte disse forpligtelser, har ManpowerGroup udformet et sæt globale principper vedrørende datasikkerhed, som styrer vores bestræbelser med hensyn til privatlivets fred samt behandlingen og beskyttelsen af personlige og følsomme oplysninger.

ManpowerGroups globale principper vedrørende datasikkerhed

Vi respekterer dit privatliv ved...

  • at udsende meddelelser, som forklarer, hvordan og hvorfor vi behandler personlige oplysninger.
  • når det er hensigtsmæssigt, at respektere dine ønsker med hensyn til vores indsamling, brug og videregivelse af information.
  • kun at indsamle, bruge og beholde personlige oplysninger, der er relevante og nyttige i forbindelse med vores virksomhed. ManpowerGroups globale principper vedrørende datasikkerhed.
  • at gøre os rimelige anstrengelser for at holde personlige oplysninger nøjagtige og opdaterede.
  • at bruge sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte personlige oplysninger.
  • at begrænse adgangen til og videregivelse af personlige oplysninger.
  • at beholde personlige oplysninger, som er nødvendige for at opfylde vores juridiske og forretningsmæssige forpligtelser.
  • når det er hensigtsmæssigt, at tilbyde dig at se og opdatere de oplysninger, vi har om dig.
  • at give dig mulighed for at stille spørgsmål og indgive klager vedrørende privatlivets fred.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, ønsker indsigt eller ønsker at klage, kan du sende en mail tilprivacy@experis.dk