Finance

I Experis Finance har vi det tilfælles med vores kolleger i IT og Engineering, at vi samarbejder med de største virksomheder på markedet og har vores absolutte styrke i det nationale og globale ManpowerGroup netværk, når det handler om at finde og tiltrække kandidater.

Vi rekrutterer ledere og specialister inden for Finance, Human Resources, Sales, Marketing & Communications, Legal, Procurement – eller sagt med andre ord; inden for alle områder, der ikke varetages af vores kolleger i IT og Engineering.

Vi er rekrutteringspartner for små, mellemstore og store virksomheder, og hjælper vores kunder med at løse deres ressourcebehov, som ofte er meget forskellige. Nogle af vores kunder bruger os til enkeltstående rekrutteringer eller interim løsninger. Andre outsourcer hele deres rekrutteringsproces til os. Det væsentlige er ikke, hvilket behov du har, men at vi sammen definerer, hvordan vi bedst løser det.

Experis Finance

Vores rekrutteringskonsulenter afspejler vores kunder. De er derfor også forskellige – både som personer og i forhold til dereskompetencer.

Fælles for dem er dog, at de alle arbejder ud fra samme værdier, som vi i ManpowerGroup har defineret som Personlige, Kompetente og Innovative. Og det er også sådan vi gerne vil opleves.

Velkommen til Experis Finance – vi glæder os til at lære dig at kende.