Om Experis

Experis er et globalt rekrutterings- og konsulentselskab, der udelukkende arbejder med specialister og ledere. Vi tilbyder højt kvalificerede interimkonsulenter, projektløsninger samt rekruttering inden for vores specialistområder Engineering og IT, samt inden for Finance, Sales & Marketing, HR, Procurement mm.


Experis bidrager til, at vores kunder og kandidater bliver godt rustet til at imødegå de udfordringer, der ligger i nutidens "Human Age", som omhandler kampen om nutidens og fremtidens talenter og dermed adgangen til de knappe ressourcer.

Med en tydelig og målrettet differentiering vil Experis tiltrække fremtidens attraktive talenter, og derigennem være i stand til at møde vore kunders stigende efterspørgsel på kompetencer og innovative, kosteffektive og fleksible bemandingsløsninger. Vores unikke ekspertise, kendskab til markedet samt vores faglige kompetence gør, at vi kender vores konsulenter og vores konsulenters behov. Dermed kan vi tilbyde vores kandidater en langsigtet karriereudvikling samt sikre det rette match mellem virksomhed og kandidat.

Experis er placeret på to kontorer i Danmark (Høje Taastrup og Aarhus). Derudover drager vi stor fordel af at være en del af det internationale Experis-netværk, hvorigennem vi kan tilbyde vore kunder internationale kompetencer og vores kandidater adgang til vores internationale kundenetværk.

Experis er et selskab i ManpowerGroup.