Fast stilling via Experis

Rekruttering på højt niveau til faste stillinger

Det er vores fineste opgave at matche succesrige virksomheder og organisationer med højt specialiserede og kvalificerede kandidater, der kan løse leder- og specialistopgaver. 

Vi lever af at skabe vellykkede rekrutteringer på højt niveau og indenfor de fleste brancher. Vi er blandt de bedste til det på markedet, så gennem Experis vil du møde kvalificeret sparring og føle dig i trygge hænder, når du vælger at finde dit næste job via Experis.

Vores rekrutteringskonsulenter er eksperter i at finde dine styrker og din motivation, og vi kommer til at gøre alt hvad der er menneskeligt muligt for at dit næste karriereskridt skal blive en succes for både dig og vores kunde.

Registrer dig hos os og lad os sammen finde dit næste drømmejob. 

Uendelige muligheder
Hos Experis lægger vi stor vægt på at tilbyde vores konsulenter attraktive karrieremuligheder. Vi ved, at ledere og specialister også søger potentiale for karriereudvikling, når de søger opgaver.

Vi lægger stor energi i, at etablere optimale betingelser for din fremtid. Blandt vores kunder finder du danske og internationale virksomheder og organisationer – både private og offentlige.

For at kunne tilbyde vores kandidater og virksomheder det bedst mulige match, har vi særlig fokus på tre specialiserede områder: Engineering, IT og Finance.