Bliv Experis konsulent

Bliv en del af vores succesfulde netværk af konsulenter

Der er mange grunde til og masser af fordele ved at arbejde som konsulent hos Experis. Mange kandidater kommer til os, når de oplever, at de er kørt fast i en bestemt branche, eller når de mere målrettet vil udnytte og udvide deres kompetencer og erfaringer. Andre ser interessant potentiale i den variation, vi tilbyder.

Vi tilbyder både lange og korte konsulentopgaver. Og vi garanterer dig, at du aldrig vil opleve, at du sidder fast. Experis’ stærke net af virksomheder og organisationer giver dig løbende mulighed for at skifte mellem virksomheder og opgaver, når du er klar til at bevæge dig videre.

At arbejde som interimkonsulent passer ikke til hvem som helst. For at trives i vores team, skal du:

  • Elske udfordringer, der udvider din faglige profil.
  • Være nysgerrig i forhold til at anvende nye løsninger og møde nye kulturer.
  • Være glad for at møde nye mennesker og nye kunder, der vil have det bedste ud af dig.

Uanset om du har leder- eller specialistprofil, har du sikkert oplevet perioder i karrieren, hvor arbejdsdagene begyndte at ligne hinanden for meget, og hvor opgaverne måske blev for kedelige og rutineprægede.

De fleste oplever også med mellemrum, at deres ideer ikke bliver godt nok modtaget og værdsat. Andre igen kender til, at de ikke har mulighed for at udnytte deres fulde potentiale. Hvis du kender til nogle af disse tendenser i dit nuværende job, skal du overveje et karriereskift - og måske også overveje det alsidige og udfordrende arbejdsliv som Experis-konsulent.

Selvfølgelig har vi også forventninger til dig om solid uddannelse, relevant erfaring, stærke personlige egenskaber og markant drive. Hvis du er i besiddelse af dette, håber
vi, at du vil ansøge om at blive en del af vores netværk.