FAQ

Her er de typiske spørgsmål, der kommer ind på via vores support

Hvad gør jeg, hvis jeg ønsker at blive konsulent hos Experis?
Besøg www.experis.dk - vælg "Kandidat" og klik derefter på Registrer dit CV og følg vejledningen.

Vær aktiv i din jobsøgning - besøg vores hjemmeside regelmæssigt for at se på de ledige job og indsende din ansøgning, når du finder noget, der interesserer dig.

Hvad sker der, når jeg registrerer min profil?

Når du har registreret dit CV, vil du være til rådighed for vores konsulenter og rekrutteringskonsulenter, der søger medarbejdere til forskellige stillinger. For at øge dine chancer for at få et job, er det vigtigt, at du er aktiv i din jobsøgning. Besøg vores hjemmeside for at lede efter interessante tjenester, og når du finder et job, du ønsker at søge i, skal du blot klikke på Ansøg, så registreres dit CV og din profil automatisk på den opslåede stilling.

Jeg har glemt min adgangskode.
Tryk på "Glemt adgangskode" efter du har valgt "Login"

Hvordan tilmelder jeg mig til matchmail / Gemte søgeprofiler?
Gem dine søgeprofiler. Under "Min Startside" finder du matchmails i bunden under "Gemte søgeprofiler", hvor du kan vælge at abonnere på at modtage mails som sender stillinger der matcher søgeprofilen/søgeprofilerne.

Jeg kan ikke uploade mit CV.
Det er muligt at uploade dit CV i et af følgende formater: .doc .docx .docm .xls .xlsx .pdf, .rtf, .txt .pdfx .WPS. Filen må ikke overstige 4 MB og filnavn må ikke æ, ø eller å.